📚 DUBNOVÉ WORKSHOPY: Pochopte potřeby svých zákazníků a oslovte je efektivní reklamou – kapacita je omezená!

Druhé kolo Behavio Líhně. Jak to vidí účastníci?

V srpnu 2021 jsme svolali tým nových “kuřátek” do Líhně. Jaké jsou jejich zkušenosti se stáží a onboardingem v jednom? 

O tom, jak naše Líheň funguje a proč jsme ji založili, jsme už psali v předchozím článku. Tentokrát proto necháme mluvit hlavně účastníky. 

IVETA
Na Líhni se mi líbila skoro až táborová atmosféra. Přišlo mi skvělý to, že jsme se jako nováčci takto seznámili už předem, což nám pak usnadnilo nástup. A taky, že jsme při nástupu už měli práci z části osahanou. Zůstat jsem se rozhodla, protože jsem se přesvědčila, že náplň práce je přesně to, co jsem si představovala, a že tahle firma šlape.

VERONIKA
Čím se liší Líheň od normálního hiringu? Třeba tím, že si na vlastní kůži vyzkoušíte, jaké to v Behaviu (doopravdy) je. Dva a půl týdne jsou totiž dost dlouhou dobou na pochycení pracovního tempa, náplně a organizace práce, ale i firemní kultury. A když tohle všechno oboustranně zapadne a sedne, jak má, máte jistotu, že víte, do čeho jdete. Navíc v tom pak nejste sami, protože spolu s vámi nastoupí další „kuřátka”, se kterými jste se ale už dávno stihli spřátelit při intenzivní práci na úkolech během Líhně. A stejně tak i s dalšími kolegy z Behavia, třeba při společných úterních obědech. 

Popravdě si na Líhni cením kromě zázemí a kolektivu, který pomůže, poradí a podrží, ještě taky obsahově nabouchané nalejvárny, po které odcházíte s hotovým projektem, který nezůstane někde v šuplíku, zajímavými daty a v neposlední řadě taky dobrým pocitem, že to všechno fakt stálo za to. Děkuju, Behavio!

APOLENA (API)
Líheň byla super. Jako nejlepší hodnotím fakt, že se nám sešel opravdu skvělý kolektiv lidí. Všichni jsme si pomáhali a nikdo nešel proti nikomu. Naučili jsme se toho za dva týdny opravdu hodně, od celkového fungování Behavia, přes rozbor kampaní, po analýzu dat. 

Kdybych to měla srovnat s klasickým hiringem, tak musím říct, že se mi tahle forma líbila mnohem víc. Minimálně teď, když už tu jsem naplno, tak vidím, že už mám nějaké znalosti, vím, jak věci fungují a zároveň znám lidi, takže se cítím mnohem bezpečněji a přijemněji, než když bych přišla úplně nová do neznáma. Zároveň je super, že jsme nastoupily s holkama společně, takže tu máme jedna druhou. Ale velkou roli v tom hraje celková atmosféra v Behaviu, protože každý je tu super, příjemný a otevřený.

STÁZKA
I když pohovor probíhal mile a přívětivě, měla jsem z představy “Hunger Games” v podobě dvoutýdenního výběrka na začátku dost strach. Soupeření se ale naštěstí nekonalo, bylo to ze všech stran (Behavia i spolulíhňáků) velmi přátelské, měli jsme na všechno hodně času a vzájemně si pomáhali. Felení na terásce a popracovní piva s ostatními tomu taky docela pomáhala, co si budem.

Jinak jsem ocenila hlavně hands on přístup. Každý jsme připravoval vlastní reálný projekt, nebyla to tedy zbytečná práce, jak to na stážích bývá. Líheň by mi stála za to i kdyby mě nakonec nevzali. Dala mi nový pohled na dotazování i na marketing jako takový. Oceňuju to i teď, když jsem se do práce vrátila skoro půl roku po onboardingu – vůbec jsem díky tomu neměla to divný období, kdy člověk má pocit, že svou nezaučeností překáží čistě tím, že dýchá.

Update 2022 

Všechny čtyři kolegyně, které jsme díky líhni objevili, tu s námi stále jsou. I když Stázka si na nějakou dobu odskočila na magisterské studium do Vídně, v kanceláři už je také k potkání. 

V průběhu roku proběhla navíc další Líheň, která nám přinesla tři nové výzkumníky – Elišku, Kateřinu a Peta. Tvrdí, že tu jsou tuze spokojení a soudě podle jejich nadšených výrazů si myslíme, že říkají pravdu.

Kateřina, Petr a Eliška v holešovických kancelářích Behavia

Zarezervujte si schůzku

Sejít se můžeme online nebo v reálu – je to na vás!

Rádi se ozveme!

Nechte nám na sebe alespoň jeden kontakt
a dáme co nejdříve vědět.

Překvapivé porovnání

Porovnali jsme dvě známé značky Alza a Mall pomocí tradičního dotazníku. Potom jsme použili náš výzkum podvědomí. Víte jaký byl rozdíl ve výsledku?